Відповідальність

Турбота про наступне покоління

Відповідальність

Ми прагнемо зробити свій внесок у стабільну доступну безпечну та здорову їжі в усьому світі. Ми робимо це з максимальною турботою про клімат, навколишнє середовище та добробут тварин.

Оскільки населення світу, за прогнозами, зросте до 9,8 мільярда людей у 2050 році, потреба в безпечній і здоровій їжі також продовжуватиме зростати. За оцінками Інституту світових ресурсів, світовий попит на харчові продукти збільшиться на 56%, а на продукти тваринного походження – майже на 70%. Це виклик для фермерів і компаній, відповідальних за світові ланцюги виробництва харчових продуктів. Виклик, з яким ми повинні вирішити в найближчі десятиліття.

Відповідальне виробництво їжі

Виробництво безпечної та здорової їжі для населення в 9,8 мільярда людей вимагає критичного погляду на ланцюги виробництва харчових продуктів, частиною яких ми є. Інститут світових ресурсів зазначає, що сотні мільйонів людей залишаються голодними сьогодні, що сільське господарство вже використовує майже половину світової рослинності, і що сільське господарство та пов’язані з ним зміни у землекористуванні створюють одну чверть щорічних викидів парникових газів.

Збільшення виробництва їжі

Щоб задовольнити очікуваний попит на безпечну та здорову їжу в найближчі роки, нам потрібно, щоб наші ланцюги виробництва харчових продуктів стали більш ефективними та стійкими. Ми повинні інтенсифікувати ведення сільського господарства в тих країнах, де аграрний сектор менш розвинений, щоб зменшити вирубку лісів, підвищити врожайність непродуктивних земель, сприяти економічному розвитку та зменшити бідність.

У той же час ми повинні покращити стійкість сільськогосподарських практик у країнах, де сільське господарство високорозвинене, щоб стимулювати інновації та мінімізувати негативний вплив на клімат, навколишнє середовище та місцеві спільноти.


Цілі стійкого розвитку

Цілі сталого розвитку, запроваджені Організацією Об’єднаних Націй у 2015 році, широко визнані як план кращого світу для людей у всьому світі. У Koudijs ми пишаємося тим, що вносимо свій внесок у досягнення кількох цілей сталого розвитку.

Початок нових операцій у країнах, де аграрний сектор все ще розвивається, створює можливості для місцевих фермерів, які потім мають доступ до високоякісних кормів або можуть продавати сировину на місцевому рівні. Це зміцнює місцеву економіку та виступає маховиком для розвитку місцевих громад. Прикладом цього внеску є відкриття європейською компанією восени 2020 року першого багатоцільового заводу з виробництва кормів для тварин у Гані.